Noughty intensyvaus poveikio nenuplaunamas kondicionierius pažeistiems ir pasišiaušusiems plaukams su sviestmedžių ir argano aliejais, 150ml

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 5060523012084
    259
    399 Sutaupykite 140
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 

    97 % natūralus nenuplaunamas kondicionierius.

    Prekės ženklas
    Noughty
    Kondicionieriai
    Sausiems ir pažeistiems plaukams
  • Išvargintiems plaukams reikia riterio spindinčiais šarvais. Juos gelbėti atskuba 97 % natūralių žaliavų pagrindu pagamintas, intensyvaus poveikio nenuplaunamas mūsų kondicionierius, kuris ne tik efektyviai atkuria pažeistus plaukus, bet ir apsaugo galiukus nuo skilinėjimo. Glotninamojo poveikio taukmedžių sviestas ir argano aliejus atkuria, apsaugo plaukus. Jie ilgam išlieka stiprūs.
    Be naftos produktų, parabenų, sulfatų, silikonų.

    PLAUKAI TOKIE GRAŽŪS, KAD GALI BŪTI IŠDYKUSI!


    NAUDOJIMAS: Priemonę tepkite ant išplautų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Nedidelį priemonės kiekį paskirstykite per visą plaukų ilgį, venkite šaknų, ypatingą dėmesį skirkite galiukams. Nereikia nuskalauti. Plaukus formuokite kaip įprastai.
    DĖMESIO: Spalvos gali skirtis dėl sudėtyje esančių natūraliųjų ekstraktų. Vengti kontakto su akimis; produktui patekus į akis, nedelsiant praplaukite jas vandeniu.


    Mes neišbandome savo ingredientų su Bembiu, Lese, Skipiu arba kitais gyvūnais.
    Draugiškas vegetarams ir veganams.
    Perdirbimas – mes tikime karma: už gerą atlyginama geru.


    INCI:  Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Polyquaternium-37, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Aspartic Acid, Benzyl Alcohol, Ceteareth-20, Chlorphenesin, Parfum (Fragrance), Dicaprylyl Ether, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Lauryl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Glycerin, Sodium Chloride, Wheat Amino Acids, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Tocopherol, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Coumarin, Linalool